Beoordelingen

Heel fijne ervaring met SD Cars. Open, vriendelijk ontvangst en een duidelijke uitleg op al onze vragen. Duidelijk veel kennis en professionaliteit. Absoluut een aanrader om hier je auto te kopen!
Très gentil vendeur. Très correct
Neemt rustig de tijd met u.... (koffietje) Is correct 👍
Beste garage
Top service geen vraag is te veel antwoord snel
Alles is goed en vlot verlopen. Pluspunt dat we de garantie in een garage dichtbij kunnen laten uitvoeren indien nodig!
Fijne ontvangst. Vlotte communicatie. Geen vraag teveel !
Fijne ontvangst. Vlotte, eerlijke communicatie. No nonsense verkoper, auto en klant staan centraal.
Zeer eerlijke en betrouwbare handelaar ! Transparant en ook na overeenkomst blijft de handelaar continu de communicatie behouden . Ook aangenaam om een aantal dagen na de verkoop een bericht te ontvangen om nog eens te horen of alles goed gaat. Bij aankoop verast met een geschenk en een papiertje met naam en felicitaties op de wagen ! Super aan te raden ! Als we nog een wagen zoeken of gaan kopen in de toekomst is hij de eerste die ik consulteer ! Hartelijk dank voor alles .
Super vriendelijke man, geen vraag teveel,super service
Zeer tevreden , doe zo voort 👍🏻
He is good and trustable, very keen in dealing.
Bedankt!
Im very happy that i bought the car by SD Cars
Parfait. Communication compliquée pour moi en néerlandais et tout c'est super bien passé. Je recommande cet établissement.
Très bon service , achat conforme
Moi francophone j arrive avec mon flamand moyen ! De suite je suis reçu par Dominic dans un français impeccable ! Disponible dans la négociation , pleins de petites attentions , pas de harcèlement , même en vacances disponible sur mes questions ! Tout était top ! Merci Dominic
Hele vriendelijke ontvangst, top service!!! Nam zijn tijd om alles uit te leggen ivm de auto, zeker een aanrader.
Heel snel bereikbaar en echt iemand waar je op kan rekenen en vooral kan vertrouwen. Een zeer aangename mens die je tot in de kleinste puntjes alles uitlegt en vooral laat zien. Een heel eerlijke verkoper waar nog veel andere verkopers wat kunnen van leren. Een echte aanrader om hier zeker een wagen te kopen. Van mij krijgt deze verkoper 10**********
Zeer vlotte en vriendelijke handelaar. Eindelijk een verkoper die ook de mindere punten toont ipv ze de verstoppen. Eerlijkheid boven alles....echt top!
Topservice!