Beoordelingen

Hartelijke ontvangst, correcte afhandeling, zeer goede recensies op autoscout.
Vlotte verkoop. Goede beschrijving van voertuig op website. Zeker een aanrader.
Zeer vriendelijk onthaald, weet hoe hij als tip top dealer moet handelen. Luisterd naar de klant. En ik ben er als een zeer tevreden klant met mijn nieuwe bolide weg gereden! Echt een aanrader om hierbij je auto te kopen en te verkopen!
Goeie, vlotte en snelle service, mensen die correct hun vak kennen. Top garage, een echte aanrader
Top handelaar ! Top persoon ! Top auto! Helpt je bij alles , legt je alles perfect uit! Niets teveel gevraagd ! Stelt je gerust bij de aankoop van de wagen omdat het onze 1ste elektrische aankoop was .
Komt afspraak na. vertrouwelijke informatie,goed advies en supermooie auto's. Een aanrader voor wie twijfelt voor aankoop van een klasse wagen. šŸ‘
Ik heb mijn eerste wagen 1,5 jaar geleden bij Sd Cars gekocht en was zo tevreden dat ik mijn tweede wagen ook bij hen kocht. Heel tevreden van mijn eerste wagen. De tweede zekers ook. Zeker aan te raden.
Komt de afspraken na en alles mooi geregeld!
Een super goede service Super vriendelijke service Zeker en vast aan te raden
Super vriendelijk en goeie service
Zeer vriendelijke en goede service.
Vriendelijk, vlot bereikbaar , correct
Topervaring. Behulpzaam, vriendelijk, snelle reactie, vlotte communicatie, neemt zijn tijd voor de klanten. Zeker een aanrader indien je op zoek bent naar een mooie wagen. Bedankt Sd cars voor de topservice van begin tot einde. Mvg
Supper vriendelijk persoon en supper service, geeft de perfecte uitleg over de wagen en neemt hiervoor zijn tijd, zeer tevreden met onze aankoop šŸ‘
Erg blij met deze geweldige verkoop voor een goede prijs en de verkoper is zeer serieus, ik raad het je aan
Goede service, prima afhandeling
Mijn vriend heeft hier vandaag zijn 2e voertuig gekocht. Ik was zeer tevreden over het ontvangst, de service en de klantvriendelijkheid. Zeker een aanrader !
Fantastisch! Wij kijken er naar uit om in deze wagen rond te rijden.
Ben heel content van de auto
Zelden zo een service meegemaakt. Srouji ging voor ons door weer en wind om onze droomwagen te verkrijgen. Zelfs na verscheidene tegenslagen deed hij er alles aan om de wagen zo spoedig mogelijk bij ons te krijgen. Een echte aanrader.
Uitstekende service !!! Een echte aanrader! Topadres als je op zoek bent naar een mooie wagen !